Sałatka z pieczarkami, fasolą i kukurydzą

Przepis nie mojego autorstwa i przyznam szczerze, że jak słuchałam co jest potrzebne, nie bardzo byłam  do niego przekonana. Cóż… mój błąd! Sałatka jest błyskawiczna zarówno w przygotowaniu jak i w znikaniu z talerza 😉 Coraz częściej przekonuję się, że te najprostsze przepisy okazują się być najlepsze.

Składniki:

  • puszka czerwonej fasoli,
  • puszka kukurydzy,
  • 1/2 fety,
  • pieczarki marynowane (słoiczek),
  • majonez
  • curry.

Sposób przygotowania:

Fetę kroimy w kostkę, pieczarki w mniejsze kawałki, a fasola i kukurydza w całości. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy majonezem i curry. Cudownie szybko!! 🙂 SMACZNEGO 🙂

6
Print Friendly

2 comments / Dodaj komentarz poniżej

Dodaj komentarz